Sportfogadás Blog

Sportfogadásról mindent, és még többet!

Wolfsburg-Augsburg

2016. április 23. 14:56 - sportfogadasblog

Kamatoztathatják a BL-ben szerzett tudást a farkasok?

wolf-aug_zps41964d09.jpg

A német Bundesliga 31. hétvégi fordulójában csap össze a Wolfsburg és az Augsburg. Lásuuk, a ligában is akkora meglepetés csapat-e a  BL-ben a Real Madridra 2-0-ás vereséget mérő Wolfsburg?

A farkasok vezetőedzője Dieter Hecking teljesen reálisan értékelte a csapat idei gyenge teljesítményét, elismerte, az igazi hajtást a tavalyi szezonban hajtották végre, a céljuk a BL-be kerülés volt, aminek, mint tudjuk meg is lett az eredménye. A liga mostani állása szerint még az Európa Liga selejtezőt érő ötödik helytől is 6 pontra vannak 4 fordulóval a szezon vége előtt. 

Az Augsburg a 14., bentmaradást érő helyet foglalja el a tabellán, egy kis megnyugvást nyújthat nekik a Werder Bremen tegnapi botlása, hiszen így sikerült megtartani a két pontos előnyt a brémaiakkal szemben, de a vendég csapat mondhatni még mindig a kiesés ellen küzd.

Erre a mérkőzésre is gólokra fogadást ajánlok, méghozzá:

Mindkét csapat szerez gólt: igen 1,67

Wolfsburg a 2016-os szezonban mindössze két bajnokit húzott be hazai pályán, és ezek közül csak egy meccsen nem kaptak gólt. Rúgniuk csak a Bayern ellen nem sikerült, így biztosra mondható, hogy be fogják venni a vendégek kapuját.

Az Augsburgnak sikerült megnyerniük utóbbi két bajnokijukat, és biztos vagyok benne, hogy ma mindent megfognak tenni azért, hogy messzebb kerülhessenek a kieső zónától. utóbbi öt meccsükön 90%-ban szerzett mind a két csapat gólokat. támadásban gazdag mérkőzést várok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasblog.blog.hu/api/trackback/id/tr538656922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása