Sportfogadás Blog

Sportfogadásról mindent, és még többet!

Általános hibák a sportfogadásban, avagy miért nem vagy sikeres? III. Rész

2016. március 31. 11:36 - sportfogadasblog

Az előző téma a pénz managemant volt, most térjünk rá arra, hogy miért van erre szükség, és hogy milyen összefüggésben áll a tippekkel, a találati aránnyal? ugye, ha 100%osan tippelnénk, nem lenne szükség pénz managemantre, mert minden tippet eltalálunk, tökmindegy mennyit teszünk fel rá, nem bukhatunk. ismersz ilyen embert? én sem. Rengeteg az interneten árult fogadási stratégia, vagy fizetős tipster oldalak kamu eredmény kimutatásai villognak 90-95%-os találati aránnyal. na ezeket nyugodtan elfelejthetjük, ugyanis ez teljességgel lehetetlen. jól hangzik, és csak azért vannak, hogy minnél több pénzt húzzanak le rólad. senki sem tippel 90%-osan hosszútávon!! lássuk a fogadásoknál  milyen szabályokat, jótanácsokat kell észben tartanunk!:

1., Csak single fogadásokat köss!

Jól ismert tippmix betegség, már a blogon is volt róla szó, amikor valaki összerak egy 5-10 eseményes szelvényt aztán várja, hogy bejöjjön, és nem érti, ha elmegy, hogy miért ment el? annyira tuti volt! na mármost, jobb, ha megjegyzed: nincsen TUTI!. És a sportban pont ez a szép. gondolj bele, ha minden meccs eredményét előre tudnánk, akkor senkit sem érdekelne, és nagyon értelme sem lenne a versenysorozatoknak, kupáknak. vegyünk ismét egy példát: van 3 esemény, aminek biztosak vagyunk a kimenetelében. (ugye, a tutik). az események legyenek 1X2, tehát három esélyesek. mindegyiknél megrakjuk mondjuk a hazait, és az egyik elmegy. mi történik, ha mindent egy szelvényre tettünk? oda minden pénzünk, amit tétként tettük fel! mi van, ha single fogadást kötöttünk, azaz az eseményeket külön fogadtuk meg? az odds legyen mondjuk 1,7 minden eseményre: tehát így néz ki: 2 fogadás bejött, 1 elment. mindegyiket a bankunk 1%-ával raktuk meg, 100,- forintal: 

1., esemény: nyertes +70 ft.,

2., esemény: vesztes -100 ft.,

3. esemény: nyertes +70 ft.,

Láthatjuk tehát, hogy ebben az esetben nem, hogy a pénzünket nem vesztettük el, de 40 forint plusszal zártuk a napot. ezért éri meg jobban single eseményekre fogadni. tippem: Csak single eseményeket fogadj meg, az a leg biztosabb! ha mégis késztetést érzel a kombinációs fogadásra, ne kombinálj kettőnél több eseményt! minél több esemény, annál kissebb az esély a nyerésre!

2., Ne ítélj meg egy eseményt a felkínált odds alapján!!

"1.22 a szorzó xy győzelmére, na ezt tuti megrakom, úgyis jönni fog!!"

a leggyakoribb hiba. mégegyszer hangsúlyozom, nincsen tuti! a kis oddsok is elmennek, gondolom téged is megszívatott már a sors, amikor egy kis oddson buktál. tanács: sose fogadj meg eseményt látatlanba, pláne ne az odds alapján!

3.,Menj biztosra!

Sosem értettem emberek hogyan várhatnak nyereséget úgy, hogy a lottózóban az újságból keresgélik ki az eseményeket, úgy, hogy nem tudnak róla semmit, nem is hallottak még a csapatról, rosszabb esetben a sportágról, vagy a bajnokságról sem! öreg hiba. mindig légy tisztában azzal, hogy az adott nap milyen eseményekre lehet fogadni. hatalmas találmány az internet, gyakorlatilag bármit elérsz egyetlen kattintással, rengeteg jó oldal foglalkozik sportfogadással, és minden csapatnak van honlapja, ahol naplózva van a csapat teljesítménye, eddigi, és hátralévő meccsei, sérültjei, stb. mindig mérlegelj! készíts elemzést! vagy, ha nem bízol magadban nézz utána, mások mit írnak a meccsről, de sose alapozz csupán mások véleményére! ha kétely merül fel benned egy meccsel kapcsolatban, akkor inkább ne tedd meg. jobb az elővigyázatosság. tanács: Légy legalább otthon egy sportágban, azon belül is a top bajnokságokban! soha ne fogadj arra, amiben nem vagy biztos, amit nem ismersz! mindig vizsgáld meg az adott eseményen résztvevő csapatok eddigi teljesítményét, mérlegeld a motivációjukat, nézd meg a hiányzókat! ha átgondoltan fogadsz sok pénzt takaríthatsz meg magadnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasblog.blog.hu/api/trackback/id/tr278548338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása